HTML

Kórházban

Száműztek a kórházba. Két hétre. A diagnózis: gerincsérv. Túl sok inger ért ahhoz, hogy magamban tartsam az élményeket. Ez nem az a blog, ahol az egészségügyet kell szidni, az ilyen jelegű kommenteket törlöm, mert megtehetem. korhazban@hotmail.com --> ha a nagyérdemű személyes válaszra tart igényt.

Utolsó kommentek

Címkék

Nyolcadik nap - Relax és a galambok (második rész)

2011.12.15. 09:00 4430/4

16:17

Mekkora szemetek, hogy megint az Esztert választották ki. Villahíreinket hallották.
Amúgy megszületett Majka gyereke.
 
Mesemondó: Hogy én milyen boldogtalan vagyok!
Nemkerestek: Miért?
Mesemondó: Mert miért lennék boldog? Depressziós vagyok.
 
17:00
Lazák a csajok:
Láttad a kosarat? (Kívánságkosár)
B to the A to the S to the K to the E to the T. Wishbasket.
 
18:00
A magazincserélgetést nem kell még valamilyen formában leadózni?
 
18:25
Nora Roberts: Hogy ennyire antiintelligens legyen valaki!
 
18:45
Smúzoltam egy kicsit a portással, hogy a várhatóan nyolc órakor érkező vendégeimet legyen szíves a látogatási idő lejárta ellenére beengedni és VIP-ként kezelni, mert sztárok.
Természetgyógyásznak igaza volt, tényleg finomabb az EKG-nál lévő kávégép. Lehet cukor nélkül is kakaót inni. Mondjuk édes volt, mint az állat, lehet, hogy ez csak a kávéknál működik.
 
Fuxos: Kurvára vöröshagyma szagot érzek. MZ/X evett utoljára vöröshagymát. Innen jön, a hétszentség faszából. Még a fejem is beleizzad, amikor megérzem.
 
Cukimuki az eszkimó, ahogy tanulja a gyönyörűséges nyelvünket. Most tanulta meg vérnyomásmérés közben, hogy jó estét.
 
Mesemondó: Én azt csinálnám az ilyen erőszakos állatokkal, hogy odakötném a farkát valamihez, felhúznám rajta a bőrt és percenként sóznám.
Van itt fantázia.
 
Azt hiszem, kezdődik a napi Szex, szerelem, gyengédség rovat.
Különböző félresiklott terhességekről regél Mesemondó. Halál, szülés közben. Az egyik legnagyobb parám. Kimegyek innen, hátha szóba tudok elegyedni az eszkimóval.
 
21:00
Most mentek el a Barátosnéim férjet keresni, illetve háziasszonykodni. Nyilván úgy gondolják, hogy túl jól nézek ki, mert egy csomó cukorkát és csokit kaptam tőlük. Meséltem nekik a naplóról, most rettegnek, hogy jól leírom, hogy miről beszélgettünk. De nem. Legyen elég annyi, hogy röhögtünk sokat, csak úgy áramlott belém a pozitív energia (köszipuszi).
A Frankel Leó domborműről kiderült, hogy Semmelweis Ignác. Lehet, hogy a Frankel Leó tényleg csak fantázianév?
 
22:00
Épp odaértem a viller második felére. Új taggal bővült a nézőhad (jelen esetben velem együtt 3 fő). Protkóval. Ő az az igazi belvárosi házmester típus, egyből belopta magát a szívembe.
Vittem magammal egy zacskó almaszirmot, amit körbekínáltam, mert mint írtam, illedelmes vagyok.
Protkó is kért, aszonta: Fogam az nincsen, de majd valahogy elszopogatom. Nem fél a kihívásoktól a bátor asszony.
Annak ellenére, hogy nem az a kimondott kosztümös üzletasszony típus, Dunhillt szív. Lehet, hogy ő is alsós táborban érzi magát. Az első napokban én is mindig elszórtam a költőpénzem pringlicsipszre, meg robbanós cukorra.
 
A reklám alatt az volt a téma az ebédlőben, hogy vajon le lehet-e szívni a műszájat, és ha igen, akkor utána lógni fog-e. Őstermelőt és Protkót nyilván rettentően érinti a téma. Amúgy elképzeltem Protkót, fogak nélkül, Geronazzo Mária szájjal. Sweet.
 
22:30
Természetgyógyász megorrolt rám. Azt találta mondani, hogy túl sokat nézem a monitort, el fog romlani a szemem. Mit mondjak, igaza van.
Mesemondó állandóan fingik.
Az meg, hogy nem jönnek rá, hogy mit írok, számomra megdöbbentő. Ha nincs az ölembe a laptop és mondanak valami (számomra) vicceset/érdekeset, egyből beírom a telefonba. Ennyire érdektelen lennék? Fákk.

3 komment

Címkék: kórház

A bejegyzés trackback címe:

https://korhazban.blog.hu/api/trackback/id/tr743426049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Haloperidol 2011.12.17. 19:26:11

Lehet, hogy a Frankel Leó tényleg csak fantázianév?

Hm. Erdekes felvetes. Vajon a villalakoknak mi errol a velemenye?

Sákif za morro? 2011.12.19. 01:05:29

Írhatnál gyakrabban is! Nem győzöm kivárni a folytatást. :-(
süti beállítások módosítása