HTML

Kórházban

Száműztek a kórházba. Két hétre. A diagnózis: gerincsérv. Túl sok inger ért ahhoz, hogy magamban tartsam az élményeket. Ez nem az a blog, ahol az egészségügyet kell szidni, az ilyen jelegű kommenteket törlöm, mert megtehetem. korhazban@hotmail.com --> ha a nagyérdemű személyes válaszra tart igényt.

Utolsó kommentek

Címkék

Tizenegyedik nap - A kis rasszisták (második rész)

2012.01.06. 09:00 4430/4

12:35

Hasad alját is megmostad, Marikám? – hangzott el a kérdés vízi torna után a zuhanyzóban.

Egyébként mindig félrehallom ez a szót, azt hiszem, azt mondják, vízi torma. Az a wasabi. Szusiznék most szívesen. Jut eszembe, hazament az eszkimó is.

13:10

Az új szobatársunk talpig lilában ül az ágya melletti széken. Nem tudok még nevet adni neki, mert egy szót sem szólt még, ellenben a Fuxos által itt hagyott magazinokat már kiolvasta.

13:35

Amikor Mesemondó elkezdte ecsetelni a végbélműtéte részleteit, eldöntöttem, hogy inkább lesétálok a boltba, elfogyott a százas zsepi.

Körbekérdeztem a többieket, hogy hozzak-e nekik valamit. Végül egy szép listával indultam el: csoki, activia, savanyú cukor, korpás zsömpedli… Csak a zsepit felejtettem el végül.

14:00

Nem értem az itteni cukorbetegeket. Az új szobalakó is cukros, ennek ellenére ebéd után bevert egy rántott húsos zsömit, meg valami sütit. Aztán egy körtét.

14:30

Mesemondó egyre jobb bundában van, már nem alszik egész nap. Előbb még sétálgatott is a folyosón. Mondta, hogy a Nap jót tesz a depressziójának (kiderült, hogy az új lakó is depressziós). Mondtam neki, hogy télen, amikor nem süt, menjen le 5-6 percre állószoliba, sokkal jobb kedve lesz, feltöltődik D-vitaminnal. Aztán egy idő után mehet a Jersey Shore-ba pumpálni.

15:00

Mesemondó meg szeretne hívni egy krémcsokira, na meg arany kis mutymutynak hív. Végett pedig indián cherryt ajánlott fel. Szép az élet.

Havasné panaszkodott, hogy az ágya mellett a csempén egy csomó hajszál van, amit nyilván Nora Roberts hagyott itt emlékbe. Amikor kiment, Természetgyógyász átment és megnézte, de ő nem látott egyet sem, még szemüvegben sem. Ez azt jelenti, hogy nincs is. Megmondta. Nem lát egyet sem.

15:30

Természetgyógyász és a barátnője a szomszéd szobáról pusmognak.

Szmogriadó van. Meg atomsugárzás Fukusimából. Jön a rák Japánból. Témáznak a csajszik.

15:45

Bezzeg a szocializmusban sokkal jobb volt minden.

Fuxos említette még néhány napja, hogy szerinte Természetgyógyász zugivó. Lehet benne valami, kicsit jobban a körmére kell néznem.

Az új lakó neve Székenülő. Nem azért, mert indián, hanem mert nem fekszik fel az ágyára, mindig csak a székre ül le. Ha ezt nem mondom el, nyilván senki nem jön rá magától.

16:00

Eltört a kilincs (hosszában félbe!) a kinti teraszajtón. Kívülről ki lehet nyitni, de belülről csak nagyon nehezen. A leleményes dohányosok most az ablakon mászkálnak ki-be. Vicces, csak kicsit hideg van így, november közepén.

16:20

Sötétedik, depresszióérzésem van. Viszont életem párja megszerelte a mosógépet, mert vele egy mosógép nem baszhat ki. Az egyik melltartómból kijött a drót, ez okozta a galibát, tehát csak közvetetten tehetek róla. Azért vicces, hogy úgy is el tudok rontani dolgokat, hogy otthon sem vagyok.

Székenülő most megy Természetgyógyásszal karon fogva Lukács vízért. Kezd éledezni a szoba, az m1-en megy az évaluna.

3 komment

Címkék: kórház

A bejegyzés trackback címe:

https://korhazban.blog.hu/api/trackback/id/tr433498853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TH 2012.01.06. 23:32:23

Magamban végigkacarásztam az egészet, de a "Ha ezt nem mondom el, nyilván senki nem jön rá magától" résznél hangosan röhögtem.

wilson77 2012.01.07. 02:01:03

Tényleg, mi lesz a bloggal, ha véget ér a kórházi móka? Mi lesz az írással?
Ó, jaj.

wilson

kavicsq 2012.01.09. 11:52:02

muhahaha...vagy írj rosszul vagy ne is írj, de itt mindenki annak örülne, ha valami komplikáció adódna és a kórházban maradnál még pár hétre...Vagy lovagolj át másik témára, lehet, hogy az is érdekes lesz. Azt hiszem a blogod titka, hogy a blogot fiatalok írják, te meg öregekről írsz, ráadásul olyan helyen, ahol ritkán jár a korosztályunk... (pff. bőven 30 felett vagyok már, de még csak látogatóban voltam kórházban)
süti beállítások módosítása