HTML

Kórházban

Száműztek a kórházba. Két hétre. A diagnózis: gerincsérv. Túl sok inger ért ahhoz, hogy magamban tartsam az élményeket. Ez nem az a blog, ahol az egészségügyet kell szidni, az ilyen jelegű kommenteket törlöm, mert megtehetem. korhazban@hotmail.com --> ha a nagyérdemű személyes válaszra tart igényt.

Utolsó kommentek

Címkék

Második nap - Forradalom a villáért

2011.11.24. 09:00 4430/4

4:00 (!!!)

Azt hittem, csak álmodom, de itt már tényleg majdnem mindenki kukorékol. HAJNALI NÉGY ÓRA VAN! Nettó két órát, ha aludhattam. Hol a horkolások, hol a meleg, hol az ágynyikorgás…mindig volt valami.

A 64 éves Nora Roberts felkelt, majd közölte, hogy egy szép nagy fasszal álmodott. Nem annyira voltam kíváncsi erre az érdemi információra. Aztán egy szál csöcsben elmondta magának a mantráját, miszerint mennyire tündibündi.

6:00

MZ/X elindult valamiféle kezelésre. Merem remélni, hogy én nem ilyen beosztást kapok. Mondjuk, sok helyre nem kell mennem, csak szerencsém lesz.

Próbálom kérdezgetni Fuxost, hogy használnak-e neki a kezelések, elvégre majdhogynem csigolyára pontosan ugyanaz a bajunk, de nem igazán kapok tőle használható választ. Azt mondta, az infúzió nagyon jót tett vele. Bíztató.

Mesemondó megkérdezte, hogy mennyi az idő, majd elmondta, hogy van két unokája. Hatodszorra. Aztán a színházról és a Fidesz főnökéről, „mongyad már hogy hívják azt a cigányt, orbán” Viktorról regélt mindenféle nem biztos, hogy igazat. Orbán útközben átváltozott Imre Pistává, de volt közben Rogán is.  

7:30

Kezdek éhes lenni.  Nemkerestek és Nora Roberts olvas mellettem. Egyre többet kérdezősködnek felőlem. Kezdenek rájönni, mennyire jófej vagyok.

Nemkerestek azt mondta, hogy úgy nézek ki, mint a Story magazinjában az egyik modell. Höjj! Celeb index +1.

Lassan indulni kell vérnyomást méretni, ideje megkapnom az órarendem.

8:30

Lement a reggeli. Két zsömi egy szelet párizsival. Ennél egészségesebb nem is lehetne. MZ/X mindenki maradékát elcsomagolta a disznóknak. A moslékoszacsit amúgy az éjjeliszekrényében tartja. Lehet, hogy azt hiszi, Kecskeméten van, már vagy háromszor mondta, hogy itt, Kecskeméten… Amúgy cukkerek voltak, kaptam sajtkrémet, meg a Fuxos ajánlotta a téliszalámiját.

Remélem, az infúziótól nem esek ismét letargiába, most kajáltam rendesen, meg elvileg mindjárt elhúz Nemkerestek és Mesemondó is a bánatos vízi tornára.

MZ/X állandóan átver mindenkit. Elkezdte Mesemondót oltani, hogy vigye be a medencébe a törölközőt, mert ellopják. Az utolsó pillanatban mondták neki a többiek, hogy csak a bolondját járatják veled teeee, hát nézzél rá, a szeme se áll jól.

9:20

MZ/X: Te pesti vagy?

Mesemondó: Igen.

MZ/X: Miért?

Mesemondó: Mert annyi nyűgöd van. Csak azoknak van ennyi nyűgük.

Mindezt arra mondta, hogy kiszedték a néni méhét. Terminátor. Élő szövet a belső fémvázon.

9:25

Enyém a szoba. Mindjárt elalszom. Nem vagyok hozzászokva a hajnali keléshez.

9:40

Megjött a kezelőlap. Kilenctől délig vannak a programok. Heti háromszor lehet menni „medencézni” is.

Átlibbentem a gyógytornász nénihez. Megvizsgált, azt mondta a jobb lábam rövidebb, mint a bal. Nyomorék vagyok, eddig nem tudtam róla. Sarokemelőt kell vennem. Mesemondónak is. Megígértem neki, hogy hozok neki is, mert ő nem mer lemenni a boltba a depressziója miatt (?). Horkolni, azt bezzeg mer.

Imáim meghallgattattak, ebben az infúzióban szerintem volt valami vicces, kifejezetten jó a hangulatom. Már nem volt annyira félelmetes, hogy folyadék csöpög az ereimbe. Jó kedvem van. Szerelmes vagyok a gyógytornászokba.

10:45

Masszázson is voltam, a masszőr nagyon szociális. Végigbeszélgettük mind a 10 percet, amíg ott voltam. Nem szereti a metált. 

11:30

A szoba népe felszólított, hogy menjek velük ebédelni, mert elfogy a jobbik. A jobbik jelen esetben pásztortarhonya gombalevessel. Amúgy itt szerintem a rántott húst is kanállal eszik.

12:00

Mesemondó elfáradt, mint aki kapálni volt. Ami azt illeti, a négy órás kelés után nem csoda. Én is tudnék egyet szusszanni, de akkor este megint szenvedés lesz.

MZ/X rádiózik. Nahát.

2 komment

Címkék: kórház

A bejegyzés trackback címe:

https://korhazban.blog.hu/api/trackback/id/tr803411139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hang Ember 2011.12.07. 14:20:18

Jóóó... elkezdtelek olvasni...
tizenévvel ezelőtt boldogult húszas éveim elején három hétig élveztem az ORFI vendégszeretetét. Az első vizsgálaton velem is közölték, hogy az egyik lábam rövidebb... meg, hogy scoliosis dorsolumbalisom, azaz randa gerincferdülésem van. Hát ezt eddig is tudtam, ezzel utaltak be :)
Mit mondjak? Voltak élményeim... :) de hát rég volt, szép volt, igaz sem volt :D

szancsurrr · http://egyensulyt.blog.hu/ 2011.12.18. 18:25:58

Hallod, hihetetlen jól írsz! szakadok!!! :)
süti beállítások módosítása