HTML

Kórházban

Száműztek a kórházba. Két hétre. A diagnózis: gerincsérv. Túl sok inger ért ahhoz, hogy magamban tartsam az élményeket. Ez nem az a blog, ahol az egészségügyet kell szidni, az ilyen jelegű kommenteket törlöm, mert megtehetem. korhazban@hotmail.com --> ha a nagyérdemű személyes válaszra tart igényt.

Utolsó kommentek

Címkék

Második nap - Forradalom a villáért (második rész)

2011.11.25. 09:00 4430/4

12:45

Jóanyám hozott ehető kajákat. Találtam egy antikváriumot, vettem háromszázé’ egy olyat, hogy Gyürk Sarolta: Boszorkánykonyha. Meglátjuk. Nem való ide a Kundera, nem tudok koncentrálni.

13:00

Babucikám, dárgám, csillagom, virágom, rózsácskám, egyetlenem, mókusom, cuncikám, gyönyörűm. Nora Roberts mindenkit így hív.

Csendespihi horkolás nélkül. Irány írni kicsit. Végre.

13:30

Most jött be Nora Roberts negyedik férje, Nemkerestek pedig a pendrive méretű kutyájáról mutat fényképeket Fuxosnak és MZ/X-nek. MZ/X nem igazán érti a jószágok iránt való szeretet lényegét. Pedig visz kenyeret a disznóknak. Mi ez, ha nem törődés?

14:05

Nemkerestek fia írt egy smst:

„Szia anya. Tudatom veled, hogy a mai nappal elköltöztem otthonról. Törökországban vállalok állást, jól áll nekem a turbán.”

Nemkerestek teljesen kiakadt, vagy fél óráig beszélt a gyerekkel. Kiderült, hogy a srác csak viccelt, mert unatkozott otthon.

14:45

Fény derült arra, hogy sokan nézik a villát, csak az elmúlt napokban a férfiak bunkók voltak és nem engedték a nőket tévézni. Mint az őskorban. Most lázítom a csapatot, hogy itt demokrácia van, ha többen akarjuk nézni a villert, akkor nekünk lesz igazunk. Bejött egy néni, aki meglátta nálam a laptopot. Az volt az első kérdése, hogy megnéztem-e már a villahíreket. Na, mi van öcsém?  

14:50

Arról megy az értekezés, hogy a tűzoltóknak van egyedül joguk 25 év után nyugdíjba menni, mert azok még a macskát is leszedik a fáról.

15:15

Le kell menni a földszintre netezni, nem ér el idáig a jel. Igaza lett Nemkeresteknek, valóban a portában van a wifi. A szoba népe magyar nótákat énekel, de mindennek szigorúan csak az elejét.

15:30

Mesemondó azt mondja, hogy a Karda Beátának lóondóval kenték a haját és csirkeszarral az arcát, szépsége megóvása érdekében. Nora Roberts szerint zenész berkekben a butaság fokmérője Karda Beáta.

MZ/X olajos halat tol, ugyan, nincs halszag.

Úgy hallom, a beszélgetés abba az irányba halad, hogy ki kit utál a legjobban. Nora Roberts Csepregi Évát. Például.

19:00

Két kedves barátosném messzi vidékről látogatást tett nálam. Kaptam egy cukker plüsskutyát, a szoba népe odáig van érte. A büfében ülve igencsak megjött a kedvem egy borozós/fröccsözős estéhez, de ez nyilván kivitelezhetetlen.

Van az emeleten egy japán nő, aki fejre inkább eszkimó. Meghallotta, ahogyan róla beszélgetünk (pedig semmi rosszat nem mondtunk, arról volt szó milyen aranyos), nagyon sokszor morcosan nézett hátra. Nem akarok nindzsacsillagot kapni a homlokomba éjszaka. Aztán jött életem párja, jelentem, van füldugóm. Sikeresen megfejtette a kávéautomatán található Indian Cherry Juice jelentését. Ez bizony a cigánymeggy, csak faji elgondolásból a neszkafé nem merte kiírni. Jó kis délután volt ez így, köszcsipuszcsi.

Lassan kezdődik a forradalom. Zsándárk. Ha sikerül, akkor ezentúl csak így hívjatok. Forradalom a villáért.  

Mesemondó és MZ/X a hízókról értekezik.

21:00

Zsándárk vagyok. Péter ármánykodó, Kinga mocskos szájú, Attila pedig egyáltalán nem vonzó.

Az eszkimó még mindig csúnyán néz, de már elég jól tud magyarul számolni. Délután még csak annyi ment neki, hogy egy-kettő-sok, már a hármat is tudja.

21:45

Nem vártam meg a villa végét, már csak ketten ültek kint. Bedugom az istenkirály füldugóm és elkezdem olvasni a nem tudom miről szóló könyvet.

2 komment

Címkék: kórház

A bejegyzés trackback címe:

https://korhazban.blog.hu/api/trackback/id/tr973411148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

E-leonora 2011.11.26. 14:30:09

Nagyon tetszik a stílusod.
Kitartást és jobbulást.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.26. 16:11:54

Mindegy mit, csak indexet ne olvass! Felmegy tőle a vérnyomásod! Mire kijösszm, mi már koronázni fogunk a duna jegén! A gépeket már megrendelték! Sok száz milliárdért! Pénz nem számít! Nincs! ;)
süti beállítások módosítása