HTML

Kórházban

Száműztek a kórházba. Két hétre. A diagnózis: gerincsérv. Túl sok inger ért ahhoz, hogy magamban tartsam az élményeket. Ez nem az a blog, ahol az egészségügyet kell szidni, az ilyen jelegű kommenteket törlöm, mert megtehetem. korhazban@hotmail.com --> ha a nagyérdemű személyes válaszra tart igényt.

Utolsó kommentek

Címkék

Harmadik nap - Hamvasztás és tantra szex

2011.11.28. 09:00 4430/4

5:30

Hasznos találmány ez a füldugó, végre tudtam aludni. Utoljára a másodikos nyári táborban keltem fel egymást követő két nap ilyen korán, az hiszem Decsen.

A lutrikönyv nem rossz. Egy faluban játszódik a történet, ahol a ronda, de nagy örökségre váró nőnek és Kamillának, a jónő herbáriásnak ugyanaz a legény csapja a szelet. Gyanítom, inkább meghal majd valaki, mintsem orgiába fulladna a történet.

Erről jut eszembe, Nora Roberts ismét férfival álmodott.

7:00

Túl a zuhin, fogmosáson, fésülködésen, öltözködésen. MZ/X pakol, délben hazamegy. Kíváncsi vagyok az új lakóra, de kicsit sajnálom, hogy nem találkozunk többet. Annyira jól beszélt, hogy élmény volt hallgatni.

Mesemondó már megint a betegségekről és a halottakról beszél, már a szomszédja bajait is ismertette. Többek közt azt is, hogy hazavitte a férjét egy urnában, kezdetben maga mellé, később az éjjeliszekrényére rakta. Csak nehogy azt higgye az unokája, hogy neszkakaó.

7:30

Amúgy nem vészes itt, főleg, hogy van rendes kajám és le tudom magam kötni. Viszont a kórházi napnyugta inkább nyomasztó, mint szép. Még a tetőteraszról nézve is.

7:45

Fölnyitni-ö a koporsót vagy nem nyitni-ö fel a koprsót? 

Ez a téma.

Tüssz. Népszerűségi index száz, wait for it százalék! 3/3.

Azt hiszem, mínusz két kilónál járok. Ez persze csak női megérzés, de azok nyilván sosem csalnak. Ebben a szobában legalábbis ezt már meg kellett volna tanulnom.

Hamvasztás vagy koporsós?

Mesemondó azt mondja, rá ne dobáljanak földet, mert attól meghal. MZ/X pedig nem tartja magát égetnivalónak, ő szívesebben lenne csontváz.

Nemkeresek mondja, hogy a szív nem ég el, mert gumiból van, azt ledarálják és kidobják. Lehet, hogy abból van a macskapárizsi?

Sok újdonságot megtudtam a hamvasztásról. Ha dupla díjat fizetsz, akkor végig is nézheted. Mesemondó úgy tudta, hogy úgy égetik el az embereket, mint a grillcsirkéket. Forgórendszerben. Én is azt hittem, egyszerre több embert tolnak be, de Nemkerestek azt mondta, az csak urban legend.

11:00

Elromlott a lift, mindenki erről beszél. Ez engem szerencsére annyira nem érint, örülök neki, ha egy kicsit járkálhatok. Szidják az Elműt, a kórházat, a „liftgyárat” és a gázáremelést (?).

Egészen új csúnya szavakat is tanultam.

Ultrahanggal is gyógyítják a hátam, ahogy láttam, elég sok srác dolgozik ott. Valamelyik kiszólt a fülkéjéből, hogy nyissák ki az ablakot, mert pumaszag van. Röhögtem.

Aztán kérdezte tőlem az engem kezelő fiú, hogy sportoltam-e valamit. Ó, hát persze, én mindig is mozogtam valamit. Micsodát, súlylökést?

Aztán a masszázsra várva azt mondta egy néni: Olyan jól esik, hogy jön a hátamra a fény (?).

11:15

A lift még mindig nem jó, válogatott káromkodásokkal illeti mindenki a lépcsőfokokat.

MZ/X helyére megjött az új szobalakó, még nem beszéltem vele. MZ/X szerint bunkó.

Nora Roberts azt mondta, hogy nagyot hall, ezért mindenkiről azt feltételezi, hogy ő is. Érdekes gondolatmenet. Nő vagyok, ezentúl majd mindenkiről azt feltételezem, hogy ő is.

Amúgy megint témánál vagyunk. Nora Roberts szerint az életben a szex a legfontosabb, ha az nincs, akkor semmi sincs.

Gyanítom, lassan jönnek a magyar nóták.

11:35

Édes rózsám, soha se hagyj el engemet. Bingó.

Báránykám, mucikám. Ezek a mai kulcsszavak.

11:45

A szobatársak foglaltak nekem helyet az ebédnél. Kezdem megszeretni őket. Sajnálom, hogy MZ/X hazamegy.

Az imént spontán párkapcsolati tanácsokat kaptam. A lényege az volt, hogy ha bármi bajom van életem párjával, akkor azt azonnal kössem az orrára és ne csináljak meg helyette semmit. Nem szabad hagyni, hogy elpuhuljon, mert akkor a fejemre nő, ugyanakkor várjam el, hogy engem kiszolgáljon, mert NŐ vagyok. Csupa nagybetűvel. Említettem, hogy Nora Robert a negyedik férjét gyűri?

13:45

Infúzió közben megérkeztek Nemkerestek hozzátartozói. A barátnője átnyújtott neki egy zacskó dzsekszperrós csipszet, az alábbi mondattal körítve: Hoztam neked jó pasit, én is elvinném estére. Itt mindenki csak a szexre gondol?

A nyolcvan feletti Mesemondó is ilyen mondatokat ejt el: …és akkor egyből letérdelt, kigombolta a sliccét és szopogatta a farkát… Vajon a többi szobában is ez megy?

Háromtól megyek a csajokkal medencézni.

5 komment

Címkék: kórház

A bejegyzés trackback címe:

https://korhazban.blog.hu/api/trackback/id/tr933415232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.28. 09:56:59

Utána néztem Nora Robert-nek. Most már legalább tudom ki ő. :)

Mi az a medencézés? Én súlyfürdőben voltam a Gellértbe. Nekem kulturális sokkot okozott... ;)

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.28. 09:57:50

Bocs, lemaradt az aposztróf... Helyesen Gellértbe'.

4430/4 · http://korhazban.blog.hu 2011.11.28. 11:58:07

@TrueY: A medencézés (mérete kb. 6x3m) annyit tesz, hogy 20 percig "szabadon lubickolhatok" a kellemesen meleg gyógyvízben, többedmagammal.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.29. 10:31:09

@4430/4: Köszi! Gondolom a fröcskölés és a partról beugrálás tilos! :)

Hang Ember 2011.12.07. 14:29:41

Mi anno csak vizibalettnek hívtuk...
süti beállítások módosítása