HTML

Kórházban

Száműztek a kórházba. Két hétre. A diagnózis: gerincsérv. Túl sok inger ért ahhoz, hogy magamban tartsam az élményeket. Ez nem az a blog, ahol az egészségügyet kell szidni, az ilyen jelegű kommenteket törlöm, mert megtehetem. korhazban@hotmail.com --> ha a nagyérdemű személyes válaszra tart igényt.

Utolsó kommentek

Címkék

Tizedik nap - Tiurnusváltás (harmadik rész)

2011.12.30. 09:00 4430/4

 

13:30
Természetgyógyász megirigyelte a füldugómat. Havasné is profi horkolásban.
 
14:45
Végettről kiderült néhány érdemi információ. Nézi a villát, a fia is mindig viszi a laptopot a kórházba, zugdohányzó (csak a főorvos asszony meg ne tudja), kurva hangosan telefonál, valamint le sem lehet lőni, annyit beszél.
Mesemondóval lementünk a büfébe, receptekről beszélgettünk. Ha hazamegy, körömpörköltet csinál. Nekem a tegnapi medencés élmény után ehhez nem lenne gyomrom.
 
16:30
Fuxos nemrég ment el, szegénynek jó sokat kellett várnia. 
Voltam medencézni a kacsaúsztatóban. Főként Állatbaráttal, az ő egyik szobatársával és egy ma érkezett negyvenessel, Turbószoláriummal társalogtam.
Volt egy nő, akinek egy az egyben olyan haja volt, mint Marge Simpsonnak. A renitens asszony nem vette fel az úszósapkát, amit a medencés hölgy szóvá is tett. Sóhajtva, fújtatva, sértődötten magára rakta. Képzeljetek magatok elé egy szedret, amire ráesett és belefúródott egy makk. 
 
17:00
Brainstorming az előfizetésekről és a SIM kártyákról.
Természetgyógyásznak még mindig rossz a telója, be kell vinni a vesztendbe.
 
17:45
 
BRÉKING: Zámbó Jimmy anyukája in da house!!! A másodikon.
 
Amióta ez kiderült, az egész szoba celeblázban ég és Dzsimit énekel. Mesemondó tudja az egész élettörténetét, de annyira mintha a család legjobb barátja lenne. A Storyból, a Blikkből meg a Fókuszból. Nemrég volt emlékkoncerten is Csepelen a munkásotthon aljában, ahol a Krisztián is énekelt meg zongorázott (ki az a Krisztián?).
 
Mesemondó: Egyszer a Jimmy összeveszett az Edit asszonnyal. Arra írta az Egyszer megjavulok én című dalát. Aztán a Lajcsinál úgy énekelte, hogy letérdelt az Edit elé. Csak úgy potyogott a könnye neki!
Természetgyógyász: Hát, mert cigány.
 
18:15
Mesemondó: A mostani gyerekeknek rossz lesz, mert koszos a levegő, meg benne van az a sok atomerő. A Biblia is megírta már. Az évszakok felcserélődtek, az emberek a családjukra támadnak.
Végett: Meg a vizet is megbolygatja az a sok elsüllyedt hajó (!).
 
18:45
Lementem vifizni, útközben vettem egy extra krémcsokit az EKG-s kávéautomatából százötvenér’. Az extra az volt benne, hogy miután elkészült a cucc, a szerkezet a tetejére nyomott még egy adag olyan port, mint amiből készült az „ital”. Mire leértem a földszintre, lesüllyedt a pohár aljára, de úgy, hogy nem tudtam felkaparni.
 
Havasné megnézte a társalgóban az évalunát. Ez egy sorozat, ha minden igaz az m1-en. Mesemondó is nézné, csak a depressziója miatt nem megy ki. Jót beszélgettek róla.
 
Végett nyugdíjas rémtörténeteket mesél Mesemondónak. Hogy rabolták ki az apukáját a lakótelepen, miért nem mer kimenni este egyedül az utcára, mit beszéltek a cigánygyerekek a nyugatiban.
Mesemondó hatalmasakat pukizik.
 
19:00
Ősz hajszálat véltem felfedezni a fejemen. Kettőt. Mondom, hogy nyugger leszek, mire hazamegyek. Legeslegjobb barátnőm, (aki amúgy a világ legjobb fodrásza) mikor mehetek festésre?
 
19:15
Végett elújságolta, hogy sömöre van, aztán gyorsan hozzátette, hogy nem fertőző. Gondolom, látta, hogy tágul a pupillám. Feltűnt már, hogy kenőcsszaga van, biztos ezért.
Havasné kapott a fiától puszedlit. Annyira jó lenne, ha megkínálna. Teljesen rákattantam.

Szólj hozzá!

Címkék: kórház

A bejegyzés trackback címe:

https://korhazban.blog.hu/api/trackback/id/tr233444984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása