HTML

Kórházban

Száműztek a kórházba. Két hétre. A diagnózis: gerincsérv. Túl sok inger ért ahhoz, hogy magamban tartsam az élményeket. Ez nem az a blog, ahol az egészségügyet kell szidni, az ilyen jelegű kommenteket törlöm, mert megtehetem. korhazban@hotmail.com --> ha a nagyérdemű személyes válaszra tart igényt.

Utolsó kommentek

Címkék

Kilencedik nap - Seggbekúra

2011.12.19. 09:00 4430/4

 

6:00
Elég brutkó volt arra ébredni, hogy Mesemondó az arcomba pucsít. Épp próbálta feleszkábálni a köntösét a radiátorra, amit este véletlenül a csapba tett be.
Seggizomlázam van.
Az éjszaka elég fosul telt. Nora Roberts nem tudott aludni, ezért senkit sem hagyott. Állandóan kijárkált, sóhajtozott, hümmögött, villanyt kapcsolt, mindezt a lehető legnagyobb természetességgel. Nem dugták meg, most már biztos vagyok benne. Csak a szája jár.
 
8:00
Reggeli közben mindenki azt ecsetelte, hogy mennyire vágyik haza a saját ágyikójába, lélekben már főzték a töltött káposztát.
Nemkerestek egy hosszú vágást vélt felfedezni Mesemondó álla alatt, véleménye szerint tokaműtéte volt.
Fuxos mondta, hogy valószínű télre el kell altatni az anyukája kutyáját. Légyszi kelljen valakinek egy 4 éves, keverék kutymák, aki úgy néz ki, mint egy tigris!
 
8:45
Elolvastam egy csomó Story és Hot! magazint. Kárász Robi lovagol, Gregor Bernadett óvodába küldi a gyerekét. Szabó Zsófi meg pánikbeteg, és imádja a lovakat. Ebből a párhuzamból is biztos lesz hír nemsokára. Amúgy kárászrobi akkora bunkó, hogy lófaszt a seggébe, ha már az állatoknál tartunk.
 
9:30
Cuki nővér elkísérte a doktor nénit vizitelni, mind a ketten olyan igazi, plakátra való, mosolygós egészségügyi dolgozók. Kaptam három különböző gyógyszert reggelre, estére meg egy izomlazítót. Cuki nővér mondta, hogy berakja majd egy dobozba és esténként hozza.
 
10:00
Mesemondó azt mesélte, hogy a gerincműtéte után a dokik vér helyett vörösbort adtak neki. Fejlődik az egészségügy. Én depresszió ellen a tequila partikat vezetném be.
Ultrahangon volt egy mammer, aki az utcára néző ablak mellett kapott helyet. Ki volt rajta akadva, hogy a járókelők kukkolni fogják őt. Az ultrahangos lány nyugtatta, hogy az ablakon fólia van, senki nem lát be, de az asszony közölte, hogy amin ő kilát, azon mások be. Tulajdonképpen logikus.
Az ultrahangos fiú egészen halkan megjegyezte, hogy nyilván a nem nénit akarják megbámulni, ellenben az én seggemen van mit nézni. A súlylökős beszólás után nem tudom, hogy arra gondolt-e, hogy nagy, vagy arra, hogy tényleg.
 
11:00
Lábszag van. Nemkerestek nem lehet, mert ő minden reggel és este zuhizik, Mesemondónak pedig nincs itt cucca. Mondjuk azt megfigyeltem, hogy Mesemondónak két zoknija van. Egy reggeli és egy délutáni. Fehér és kék (biztos emtékás).
Amúgy megkezdődött a rejtvényfejtő szakkör. Nora Roberts már három olyan feladványt talált, ami el van baszva. Más okból kifolyólag annyira ideges, hogy fáj a térde és a csuklója is.
Fuxos vett a büfében egy oxigénnel dúsított ásványvizet, de rohadjanak meg, nem volt benne buborék. Biztos kilopták belőle.
Fuxos amúgy nagyon aranyos, ő hívott a szobában először KisLaptoposnak (ide értelemszerűen a nevem kell behelyettesíteni). Mostanság állandóan kacsintgat rám, és mosolyog. Cukker.

3 komment

Címkék: kórház

A bejegyzés trackback címe:

https://korhazban.blog.hu/api/trackback/id/tr413444837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.12.19. 14:28:04

"lófaszt a seggébe"
Mondhatta volna szebben: kis lófaszt! :)

Haloperidol 2011.12.19. 21:54:40

"Elolvastam egy csomó Story és Hot! magazint."

En amikor nogyogy gyakon voltam, akkor olvastam el egy csomo ilyen magazint. (a betegekhez nem engedtek hozzanyulni a hallgatokat, mert akkor gondok lettek volna a paraval, ugyhogy idom az volt rengeteg). Az idoskalarol annyit hogy akkor ment az a valosagso, amiben Oki volt az osbunko karakter. VV vagy BB, mar nem tom.
süti beállítások módosítása