HTML

Kórházban

Száműztek a kórházba. Két hétre. A diagnózis: gerincsérv. Túl sok inger ért ahhoz, hogy magamban tartsam az élményeket. Ez nem az a blog, ahol az egészségügyet kell szidni, az ilyen jelegű kommenteket törlöm, mert megtehetem. korhazban@hotmail.com --> ha a nagyérdemű személyes válaszra tart igényt.

Utolsó kommentek

Címkék

Kilencedik nap - Seggbekúra (harmadik rész)

2011.12.23. 09:00 4430/4

 

14:45
Szemölcsökről van szó. Behányok.
 
15:00
Nemkerestek elolvasott egy szexről szóló könyvet, még régen. Aztán szépen lassan az összes pozíciót végigpróbálgatták a férjével (szerencsére otthon). Egyszer még a centrifuga tetején is elkapta az ura.
Fuxos elpirult, úgy kuncogott, mint egy szűzlány.
Azt is megtudtuk, hogy sok vitamin van a spermában, valaki arcpakolásnak is használja, valamint a rendszeres nemi aktus feldobja az ember lányát, kiegyensúlyozottá teszi. Mesemondó aranyos volt, azt mondta akkor ő biztos azért depressziós, mert nincs nemi élete.
De ezek a sztorik ugye már megszokottak és laposak.
Ellenben az aranyér alternatív gyógymódja érdekfeszítő. Nemkerestek azt olvasta abban a bizonyos könyvben, hogy az aranyérproblémára megoldást jelent, ha hátulról kapják el az asszonyt. Análba.
Fuxos és Mesemondó annyira felröhögtek, hogy az egyik nővérke benyitott. Kérdezte, hogy az történt-e, hogy bevettük Mesemondó összes depitablettáját. Nem is olyan hülye ötlet.
Mesemondó mondta, hogy neki műtötték az aranyerét (nahát),és akkor az biztosan azért volt, mert ő már vagy húsz éve nem látott kukit.
Néhány perc alatt eljutottak odáig, hogy mi lenne akkor, ha esztékára lehetne íratni a seggbedugást és választani lehetne az alfahímek közül.
 
15:30
A horoszkópokról beszélgettünk.
Nora Roberts: Mi nehéz esetek vagyunk együttélés szempontjából. Az uram nyilas, a nevelt lányom is, én pedig zsidó vagyok.
Megvan a magyarázat arra a rengeteg libazsírra.
Amúgy akármit mondok, Természetgyógyász beszól valamit. Örülnék neki, ha elaludna a fapina.
 
15:45
Nemkerestek említette, hogy az ura pálinkát főz otthon, kérésre a fél falunak. Nem ő az első személy életemben, aki ezután a mondat után elővett egy előzőleg gondosan kimosott címkézetlen üveget és töltött. De azért ez mégis csak egy kórház. Alma volt.
 
16:15
Kezemben a kilépő, irány haza. Egészen holnap fél nyolcig távol lehetek az intézménytől.
A holnapi biztos hosszabb lesz, három új fő érkezik a legvidámabb barakkba.

3 komment

Címkék: kórház

A bejegyzés trackback címe:

https://korhazban.blog.hu/api/trackback/id/tr813444855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

papírrepülő 2011.12.23. 11:04:39

"én pedig zsidó vagyok" zseniális:D amúgy óvatosan az antidepitabi+almapálesz kombóval mert a végén azon kapod magad reggel h a centrifugán ápolják az aranyered!

elcsé 2011.12.23. 11:47:32

Ez beteg... de nem csoda, hisz kórházban vagytok!
:D

Imádom a blogot!

wilson77 2011.12.23. 21:50:37

Örülök, hogy jobban vagy. És jó vagy!;)
Boldog karit, ilyenek.
süti beállítások módosítása