HTML

Kórházban

Száműztek a kórházba. Két hétre. A diagnózis: gerincsérv. Túl sok inger ért ahhoz, hogy magamban tartsam az élményeket. Ez nem az a blog, ahol az egészségügyet kell szidni, az ilyen jelegű kommenteket törlöm, mert megtehetem. korhazban@hotmail.com --> ha a nagyérdemű személyes válaszra tart igényt.

Utolsó kommentek

Címkék

Negyedik nap - Liftek és Frontok

2011.11.30. 09:00 4430/4

6:00

Egyre immunisabb vagyok az éjszakai zajokra. Nagyon vicces érzés füldugóban inni, próbáljátok ki.

Nora Roberts csillogós, lila melegítőt vett magára, pont úgy fest, mint egy kilencvenes évekbeli strici.

A Tininindzsák ma sem köszöntek (a szomszédban lakó két néni, szegényeknek akkora a púpjuk van, hogy páncélnak is elmenne). Elég mogorvák, már  a szobatársaik is panaszkodtak rájuk.

A vérnyomásmérésen időjós-gyűlés volt, kiderült, minden második ember meteorológus. Persze csak ilyen békafélék. Kezekben, fejekben, lábakban, hajban(!) van már a Front.

Letegeződtem az emelet legcukkerebb nénijével.

8:00

Reggeli közben el kellett mesélnem, mi volt tegnap a villerben, mert úgy kivette a lányokból az erőt a víz meg a kezelések, hogy menten elaludtak. Amikor befejeztem, Mesemondó konstruktív hozzászólása annyi volt, hogy Orbán ellopta a bányákat, azért nincs munkahely.

8:45

A liftet megjavították, most a világítás romlott el. Romantikus lehet a zseblámpafényben.

Nora Roberts elnevezte Természetgyógyászt Nyaffancsnak. Csábító név, de most már maradok ennél.

9:45

Fuxos és Nemkerestek, a két cukorbeteg, stikában tolja az energiaitalt, mert az jaj, milyen finom és úgy felpörget. Nemkerestek a zárható szekrényben tartja, nehogy a dokinő meglássa. Nem aprózza el, egyből másféllittyósat vett.

Kint a társalgóban megint a férfiakat szidják, nem tudom, mi van itt. Jó, az állandóan parlamenti közvetítést néző faszi tényleg bunkó, de a többi annyira nem. Nekem köszönni is szoktak, de lehet, hogy csak azért, mert a mellem nem ér le a köldökömig. Még. Mondjuk Nora Robertsnek meg műcsöcse van. Biztos azért van ez így, mert minden férfi szexorientált bunkó. Legalábbis ahogy az ősi kórházi bölcsesség mondja.

10:00

Túl az infúzión. Volt vagy egy óra, amíg lecsöpögött, de elvoltam közben. Azt mondták jobb, ha lassabban csöpög. A szoba népe többnyire itt volt végig. Beszélgettek a nyugdíjról, az emelésről és csökkentésről, hogy ki hány százalékos, valamint arról, hogy a cigányok kurvaannyát. Megtudtam azt is, hogy ha nyolc éve megint megválasztottuk volna az Orbánt, akkor már rég euró lenne. 

Tudtátok, hogy Lil C nem akar csóró lenni, Kovács Vera testvérei nem hallhatják a fiatal tehetség énekét, és hogy Liptai Claudia nemigen tud teherbe esni? Story, a sztármagazin.

11:00

Nemkerestek megkért, hogy ha megyek vifizni, nézzem meg neki, hogy mit jelent az álmoskönyvben a kihullott haj. Szerintem azt, hogy ne cigizzen.

Nora Roberts szokatlanul csendes ma. Szarul van, azt mondta.

13:00

Megvolt az első torna a vízben. Nem értem, miért kell vastag aranylánccal és papagájkarikával a medencébe menni. Az összhatás kedvéért képzeljetek hozzá egy nagy virágos fürdőruhát és egy rózsás úszósappert is (vezetéknév feltehetően Lakatos vagy Kolompár. Igen, burkolt cigányozás).

A torna jó volt, csak kicsit mélyebb vízbe álltam, mint ami a magasságomhoz illett volna. A rugózásoknál igencsak elmerültem volna.

Az öltözőben természetesen a Front és a Lift állt a beszélgetés középpontjában. Jön a hideg, és még sötét is van.

Jött a fődokinő vizitelni, hétvégére valószínű hazamehetek, a jövő hetet meglátjuk. Ha nem enged el, felhozok a másodikról egy avarral teli zsákot és befektetem a helyemre. A vérnyomása is kb. annyi lesz, mint amennyi nekem szokott.

Mesemondó nem hagyja, hogy felkapcsoljuk a villanyt, pedig már nagyon kripta hangulat uralkodik. Azt mondja, az kéne még a depressziójának, hogy feloltsuk (?).

A lift újfent elromlott.

Természetgyógyászról kiderült, nem kedveli, ha masszírozzák, ezért Nora Roberts szerint prűd picsa. Mondjuk szerinte Ciccolina is az.

Egész képbe kerültem bulvárt illetően. Zoltán Erikának van valami a méhével, Oláh Ibolya leszbi, az Összeesküvők egyre csak laposodik, a horoszkópom szerint pedig nyugalmas napjaim lesznek.  Nyilván.

13:15

Megjött Nora Roberts kandúrja. Nemkerestek panaszkodott, hogy feljött rá 3 kiló, amióta itt van, a szteroidoktól. A csokitorta-chips-energiaital-zsömlék-hamburger-csokikák kombó szerintem sem folyásol be semmit.

13:45

Ingerem van arra, hogy valakit babámnak vagy rózsácskámnak hívjak.

Bizniszeltem: szöszhengerért cserébe hajszárítót kaptam.

5 komment

Címkék: kórház

A bejegyzés trackback címe:

https://korhazban.blog.hu/api/trackback/id/tr203415440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.30. 10:57:12

"Azt mondja, az kéne még a depressziójának, hogy feloltsuk (?)."

Akkor lehetne a szobát Depresszónak hívni. Az a nőci fényterápi(j)áról még nem hallott? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.02. 09:59:03

Nagyon szórakoztatóan írod le a helyzetet, és ez az ORFI, nem egy borsodi "klinika":D:D:D

BBogic 2011.12.07. 10:42:59

tininidzsa nénik! :) ez feldobta a napom

Hang Ember 2011.12.07. 14:36:38

többször felkuncogtam... igaz, hogy az irodában egyedül vagyok, de azért az se járja, ha a kollégák a nyerítésemre nyitnának be... :D

saladfngers 2011.12.08. 00:34:21

egyből belédszerelmesedtem !
süti beállítások módosítása