HTML

Kórházban

Száműztek a kórházba. Két hétre. A diagnózis: gerincsérv. Túl sok inger ért ahhoz, hogy magamban tartsam az élményeket. Ez nem az a blog, ahol az egészségügyet kell szidni, az ilyen jelegű kommenteket törlöm, mert megtehetem. korhazban@hotmail.com --> ha a nagyérdemű személyes válaszra tart igényt.

Utolsó kommentek

Címkék

Ötödik nap - Félúton (második rész)

2011.12.07. 09:00 4430/4

 

Aki esetleg most kapcsolódna be a szövevényes, izgalmakkal teli történetbe, ide kattintson az előzményekért. Minden bizonnyal megkönnyíti a tájékozódást.
 
11:25
A Liftek jók, a Front megjött, új téma van: tegnap telihold volt. Rémálmok tömkelege zúdult rám néhány perc leforgása alatt, volt, aki járkált álmában, gondolom olyan is akadt, aki üvöltött a Holdra. Farkasasszonyok. Shout to the Moon.
 
12:15
Volt ebéd. ?leves és nudli. A nudli jó lett volna, ha raktak volna rá sokkal több lekvárt és mondjuk ötször annyi lett volna a tányéron. Nora Roberts megszámolta, 24 darabot kapott, én nem voltam ennyire pontos. Büfés hamburger lesz ebből, úgy látom.
Két papinger is ült az ebédlőasztalnál. Ki gondolta volna, hogy öt percen belül előjönnek a katona sztorik? Az egyik már bánja, hogy nem maradt tiszt, a másik 721 napot töltött a villában laktanyában.
 
12:30
Természetgyógyász: De szép a táskád, Nora Roberts.
Nora Roberts: Köszönöm.
Természetgyógyász: Nekem is volt egy ilyen, de inkább kidobtam. 
 
Remélem jövő héten verekszenek is majd.
 
12:35
Mesemondó alig van a szobában. Azt mondta reggel, véletlenül dupla adag depressziógyógyszert nyelt be. Ha belecsempészek még kettőt a piájába brékelni is fog?
 
12:45
Egy néni a botjával ütötte a kávégépet, mert az átbaszta. Állítása szerint bedobott egy kétszázast és nem adott neki multivitamint. Azt írta ki a gép, hogy csak 20 forint van benne.
 
13:35
Mesemondó ki van akadva, hogy amikor a masszőr masszírozza, néha hozzáér a kezéhez a farka. Aztán gyorsan hozzátette, hogy azért kicsit jó érzés is. Zugperverz.
Eszkimóhoz látogatóba jött a férjura. Nem merek arra menni, félek, hogy lekardoz.
 
14:15
A lutrikönyvben egy olyan gyilkosság történt, ami egész más megvilágításba helyezi a sztorit. Az halt meg, akinek drukkoltam.
Nora Roberts hazament hétvégézni. Volt vagy 10 perc, amíg magára csusszantotta a bőrnadrágot (!). Be kellett volna olajozni, úgyis dugni megy.
 
14:45
A tápláló ebéd eddig táplált, Fuxossal lementünk a büfébe, mert állítólag finom a melegszendvics. Nem az. Rövid időn belül Mesemondó is megjelent, piros rúzzsal a száján. Azt mondta azért csípte ki magát, mert Nora Roberts olyan szép.
Aztán Nemkerestek is ott termett, mi, a szoba lakói hamar elfoglaltuk a büfét. Fuxos mondta, hogy szemben sokkal olcsóbb minden, a melegszendvics is nagyobb, legközelebb oda kell átmenni, de azért a puncsos minyon finom.
Ki van téve egy csomó könyv, darabja 399 forint. Ilyen örök bestsellerek, mint a száz leggyorsabban elkészíthető diétás ebéd, utónévtár, gyerekkönyvek, Benkő Dániel valamije, Erdei állatok és persze sok-sok romantikus. 
 
15:30
Doki néni azt mondta, hogy a gyógytornász módfelett meg van elégedve velem, ha lenne macis pecsétje, kapnék. Ezek szerint kellően stréber vagyok. 
Éppen ezért hétvégére hazamegyek, csak hétfő reggel kell visszajönni az intézménybe.
Kérdeztem a doki nénit, hogy lehet-e sört/bort inni ezekre a gyógyszerekre (nem vagyok alkoholista, de ha mégis, az egyértelműen a barátaim hibája :)), de nemleges választ kaptam.
Fuxos kedves volt, leszösztelenítette a seggem és meg is dicsérte. Azt mondta, formás, csak hasból kell fogyni.
Most pedig elhúztam Alfimacska könyvbemutatójára, remélem, láthatom azt a pökhendi dögöt élőben is.

13 komment

Címkék: kórház

A bejegyzés trackback címe:

https://korhazban.blog.hu/api/trackback/id/tr363425677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wilson77 2011.12.07. 13:28:37

Helló!
Ha esetleg az ORFIban, akarom mondani a Budai Irgalmasrendiben vagy, akkor holnap meglátogathatlak. Amúgy is megyek be a nagyimhoz (vajh' ő miről álmodik?), és ha kéred, a nem túl messzi helyemről, a Mátrából viszek be neked egy kis száraz fehér olaszrizlinget. A kórházi büfében van szóda, elfröccsözgethetünk. A csütörtök majdnem péntek...
:-))

Jó vagy. Minden ok?

wilson

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.12.07. 14:53:30

Hogy-hogy nem én vagyok az első kommentező? Már ebből a blog-ból is felkapott hely lett? ;)

@wilson77: Az ORFI-ban van a blog szerzője. Az eredeti blog címe is ez volt, de nyuszi volt és az ápolónők nyomásának engedve áttette ide. :)
Azért elképzellek, amikor a portán a Laptopost meg Nora Roberts-et keresed! :) Kicsit olyan Sztárom a párom fíling: "Nem lakik itt Donald kacsa?" :)

wilson77 2011.12.07. 15:10:56

@TrueY: :)))

Gondoltam, hogy az ORFI az, mert mikor nagyanyót a hétvégén letoljuk (letolnánk) szellőztetni, majd' mindig szar mind a két lift.
Az egyikre ki volt írva, hogy október 31-ig felújítás miatt nem működik, nos - egy hete voltam bent - még akkor sem működött. A másik lift pedig szimplán csak néha elromlik.

Azért a fröccs még áll, ha esetleg valaki... ;)

(TrueY, jó vagy, az ICÁ- ban is, a blogodban is, amúgy is)

zöldnyúl 2011.12.07. 16:22:04

na ha orfi akkor én is eléggé közel hozzá gyógyüdültem a nyáron 3 hétig...vagány a felhozatal.a gerincsérv még elkerült de továbbra is csak gyógytorna és kérdés h mi is a BAJOM??és főleg MITŐL?? eddig 3 ortopédián voltam 2 reumatológián 2 gerincklinikán...no hope de az orfi közelében a lelki bajokra utalt az orvos..a stressz..hmm

Mc69 2011.12.08. 09:13:33

Elnézést de elmúlt 9 óra, hatodik nap?

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.12.08. 10:19:52

@wilson77: "Azért a fröccs még áll, ha esetleg valaki..."
"Én mondtam Lajos bácsinak, hogy nem szeretem a sört!" /Hofi/ Én a bort sem /TrueY/ :)

"(TrueY, jó vagy, az ICÁ- ban is, a blogodban is, amúgy is) "
Köszi! Nem mondom, jól esik. Főleg, mert sok blog-oló a "Takarodj innen te..." megszólítással szokta kezdeni, ha a vitában már kifogyott az érvekből... :) Csak tudnám, min az az ICA?

A hét végén mi is voltunk kórházban. Bethesda. Az is megérne egy mesét...

papírrepülő 2011.12.08. 22:32:26

nagyon jó a stílus! várom a folytatást!

wilson77 2011.12.08. 23:32:56

@TrueY: Helló! Az ICA: Irodalmi CentrifugA. Tudod, harmadisták... :)

Ma voltam bent, iszonyú nagy erőfeszítés kellett, hogy ne menjek oda a portáshoz, s megkérdezzem, hogy hol fekszik Nemkerestek és a laptopos csaj? :)

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.12.09. 23:34:34

@4430/4: Hát azt várhatod! ;) Végül is csak a hányós-fosós vírust sikerült importálnunk. De szerencse, h a gyerekeket elkerülte! :)

@wilson77: Ja az az ICA! :)

bozsy 2011.12.14. 01:55:22

Jó kis blog, könnyen fogyasztható és nagyon szellemes.
"...de inkább kidobtam" - fergeteges :D

Haloperidol 2011.12.14. 14:37:31

Ha tippelnem kell, a tudositas nem "eloben", hanem "felvetelrol" megy. Legalabbis vegigolvasva a posztokat, volt (szerintem) nehany erre utalo jel.

Szoval Laptopost valszeg mar reg nem talalnad bennt. Szerintem!
süti beállítások módosítása