HTML

Kórházban

Száműztek a kórházba. Két hétre. A diagnózis: gerincsérv. Túl sok inger ért ahhoz, hogy magamban tartsam az élményeket. Ez nem az a blog, ahol az egészségügyet kell szidni, az ilyen jelegű kommenteket törlöm, mert megtehetem. korhazban@hotmail.com --> ha a nagyérdemű személyes válaszra tart igényt.

Utolsó kommentek

Címkék

Harmadik nap - Hamvasztás és tantra szex (második rész)

2011.11.29. 09:00 4430/4

14:00

Nora Roberts már kóstolgatja az új lakót, Természetgyógyászt. Szerinte csapkodja az ajtót és majd jól szólni fog érte. Egyébként is, hogy jön ő ahhoz, hogy kimenjen a szobából, amikor ő alszik (!).

Természetgyógyász azért természetgyógyász, mert ez a hobbija. Azt hiszem.

15:45

Megvolt a lubickolás. Még lábfertőtlenítő szerkezet is volt a zuhanyzóban. Nora Roberts és Természetgyógyász egész összebarátkoztak.

Mesemondó a glicerinkúpokról értekezett.

Egyébként itt tényleg mindenkinek mindenről a szex jut az eszébe. Most a medencéből kiálló csövön kacarásztak, hogy mennyire hasonlít egy dákóhoz, és már biztos többen ráültek. Mindeddig nem értettem, hogy lehet ekkora biznisz a fasztorta.

Nemkerestek elmondta, hogy ő szőke szokott lenni, csak a lánya véletlenül barna hajfestéket vett, és csak utólag vették észre. Gondolom, annyira nem volt nehéz.

15:53

Jut eszembe, nem láttam még Fila táskát. 

16:00

Nora Roberts: Nézd csak Természetgyógyász, ez itt az uram – mutatja a telefonja hátuljára ragasztott fényképet.

Természetgyógyász: Nagyon aranyos, helyes férfi.

Nora Roberts: Ugye?

Természetgyógyász: Igen, bár szemüveg nélkül semmit sem látok.

Fuxos és az ikrek most indulnak sétálni. Azért visszafelé vesznek egy hamburgert is, mert a 10-es cukornak pont az kell a Rákóczi-túrós után.

Mesemondó: Hoztok akkor nekem is hamburgert?

Nemkerestek: Simát vagy sajtosat?

Mesemondó: Húsos nincs?

Ari.

16:15

Mesemondót lassan át kell keresztelnem Üzenetrögzítőre.

17:31

Természetgyógyász beíratta a gyerekeket a könyvtárba. Ő az, aki a farkak helyett inkább múzeumokkal és helytörténeti kiállításokkal álmodik. Aranyos nő amúgy. Olyan kis visszafogott, aki az élete során megtanulta a társas viselkedés szabályait.

Nora Roberts és Nemkerestek bevettek valami hashajtót, meg kértek Mesemondótól glicerinkúpot. Remélem nyugodt éjszaka lesz azért. Ki tudja, mikor hatnak az ilyenek…

17:45

Ebédre rizs volt és halrudacskák. Kettő darab. Leült az asztalhoz egy csóka, kérdezte, hogy mi a kaja. Mondták neki, hogy rántott hal. Erre azt felelte, azt hitte rántott KOLBÁSZ.

18:30

Érdekes beszélgetést csíptem el a földszinten.

– Nézd már, ki az a csávó ott a falon? – mutatott az egyik füstös a váróban található domborműre.

– Dik, biztos a Frankel Leó.

– Az élt? Azt hittem, az csak valami fantázianév.

19:30

Görögest, Nora Roberts előadásában. Tudtátok, hogy kivétel nélkül minden görög oliva olajba mártogatott teljes kiőrlésű kiflit és nyers uborkát reggelizik? Az összes. Kivétel nélkül.

20:30

Természetgyógyász csendes nő. Az mondjuk süt róla, hogy megveti az iskolázatlan embereket (mondta), amit személy szerint sosem értettem.

Mesemondó minden belépésekor elmondja, hogy sikerült-e végre vécére mennie, és ha igen, mit produkált. 

22:35

Vége a villának. A végén már csak ketten maradtunk, a többiek ismét kidőltek. Megtudtam, hogy Annamária albínó hímnős, Verának jobban áll a szőke, és hogy drága a krémes Pesten.

Egy hivatását tekintve őstermelő lánnyal beszélgettem, aki Caramelt szereti, de a Gáspár Lacit felvágósnak tartja. Eddig vele dumáltam el a legjobban, igaz, csak 10 év van köztünk. Akad közös témánk. Csomó mindent megtudtam a csirketenyésztésről és a csirke/tyúk/kakas típusokról. Nem hittem volna, hogy ennyi féle létezik, tök jó lehet egész nap állatokkal foglalkozni. Meg a kakaspörkölt csínyját-bínját is megtanította. Ha hazamegyek, ki is próbálom.

Fuxos már megint ordítva horkol, be is teszem a füldugót. Aztán elaltatom magam, mert gyanítom, most sem alszanak délig a csajok.

Egyre jobban érzem magam, testileg és lelkileg is. Ja, megtudtam, hogy a szomszéd szobában ma egész délután a tantra szexről volt szó. Jóccakát.

2 komment

Címkék: kórház

A bejegyzés trackback címe:

https://korhazban.blog.hu/api/trackback/id/tr653415242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.29. 10:05:26

"és hogy drága a krémes Pesten."
De a legjobb a Ruswurmban adják, a Budai Várban.

Caramel vs. Gáspár Laci üggyel egyet értek!

Hogy van a gerinc ügy?
süti beállítások módosítása